Corona, een nieuwe start …

Aanvullende huisregels vanwege de Corona maatregelen :

Aerial yogaschool Lelystad gaat zorgvuldig om met de voorgeschreven maatregelen van het RIVM. De Aerial yoga doeken hangen minimaal 1,5 meter uit elkaar, het afzuigsysteem/airconditioning van Centra Plaza is goedgekeurd volgens de huidige maatstaven en daarnaast is er voldoende ventilatie via de ramen.

Vanwege de Corona maatregelen is het op dit moment fijn als je je eigen benodigdheden meebrengt zoals een yogamat, een grote (hand) doek of eigen yogadoek voor op de yogamatten van Centra Plaza, deken en kussens.

  • Breng een mondkapje mee! Je hebt hem nodig wanneer je het pand beneden binnenkomt, in het trappenhuis naar boven komt, de fitness afdeling binnen loopt, in de gang van de fitness bent en zodra je eventueel van het toilet gebruik wilt maken. In de yogazaal mag hij af uiteraard maar zodra je er weer uit loopt, moet hij op!
  • De toiletten van Centra Plaza alleen gebruiken in nood, ga nog even thuis voordat je vertrekt. De toilet bril, na gebruik, ontsmetten met de daarvoor aanwezige middelen en ontsmet nog een keer je handen voordat je de toilet verlaat (dit middel staat ook in het toilet)!
  • Kom geheel in Yoga kleding (kleedkamer en kluisjes zijn momenteel buiten gebruik)
  • Kom maximaal 10 minuten van te voren
  • Graag op de 1ste etage vóór de deur van de fitness afdeling wachten, Nu écht één voor één binnen komen!! Let daar zelf ook op, fitness instructeurs laten jullie ook weleens binnen maar houdt afstand, nu is dat juist weer heel belangrijk! In principe ben ik diegene die iedereen één voor één binnen laat. Zodra de eerste de zaal in is gegaan, kan de volgende door het hekje komen. Het halletje bij de yogazaal is té krap en de gang bij de Fitness wordt anders ook te druk. 
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst van de Fitness afdeling
  • Je schoenen kun je laten staan in het kleine halletje voor de Yogazaal
  • Je tas mag mee de zaal in

EN….. natuurlijk blijft gelden:

Ben je ziek of voel je je niet lekker, in welke vorm ook, dan blijf dan thuis!!

EN…eet gezond, drink veel water, volg je hart en neem je eigen verantwoordelijkheid.
‘Geef het de tijd’ is wat we vaak benoemen in de lessen. Zo voelt het nu ook, het omarmen van wat er is of je het er nu mee eens bent of niet, de maatregelen zijn genomen en het virus is er. Het enige waardevolle wat we hebben is elkaar en de tijd. Langzaam komt de wereld in zijn nieuwe vorm, op gang.

Heb je vragen? Stuur een email, bel, sms of whatsapp.

Namasté,

Anuska