Anuska

Mijn naam is Anuska en ik maakte al op 5-jarige leeftijd kennis met Yoga. Mijn moeder zat op Hatha Yoga en oefende daardoor ook thuis in de huiskamer. Mijn zus en ik mochten meedoen en dat vond ik geweldig leuk!.
Toen ik groter werd, heb ik me voornamelijk bezig gehouden met allerlei vormen van dans en ballet. Een jaar of 10 geleden werd mij gevraagd om Body Balance lessen te gaan geven (een combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates) en dat vond ik heerlijk om te doen en zo ook mijn lichaam. 

Ik vind alle vormen van Yoga interessant en om mijn basiskennis goed te ondersteunen heb ik een opleiding Hatha Yoga, Yin Yoga, Stoel Yoga, Zwangerschaps- en Mama&Baby Yoga gevolgd maar mijn interesse werd pas écht gewekt toen ‘Aerial Yoga’ op mijn pad kwam. Ik vind het een unieke vorm van Yoga die enorm veel opties biedt zodat werkelijk IEDEREEN mee kan doen. Je kunt het passief en ontspannend doen of juist heel intensief én zelfs combineren met krachttraining. Deze Yoga vorm inspireerde me dusdanig dat ik er ook les in wilde gaan geven en zo geschiedde het! Inmiddels geef ik meerdere vormen van Aerial Yoga, zoals; Aerial Yoga, Aerial Yoga Restorative, Aerial Yin, Pregnancy Aerial & Aerial Kids.
^