Over Riemer

Met regelmaat ben ik zelf te vinden op de yogamat wanneer ik deelneem aan één van de lessen. De yogalessen ondersteunen mij zowel fysiek als in mijn meditatiebeoefening.

Met veel interesse en belangstelling heb ik me de laatste jaren intensief bezig gehouden met meditatie. De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd, meditatieweekenden gedaan en een opleiding gevolgd.
Hierin stond Diepte Meditatie centraal. Diepte Meditatie is een vorm van mediteren waarbij je vrij van activiteit, concentratie en overtuiging kunt mediteren. Het is een methode om op een natuurlijke wijze tot ontspanning, rust en stilte te komen.

Binnen de Aerial yogaschool wil ik jou de mogelijkheid bieden om zowel kennis te maken met meditatie in het algemeen, alswel jouw ervaringen met meditatie te verdiepen. Meditatie is een persoonlijke ervaring die je keer op keer kunt verdiepen. Hierbij wil ik jou de ruimte en de mogelijkheid bieden om dat te ervaren.

Mijn eigen ervaring is door te mediteren ik rust en ontspanning ervaar. Niet alleen tijdens het mediteren maar ook juist gedurende de dag ervaar ik een vorm van rust, helderheid en overzicht. Met regelmaat kan ik met een soort afstand naar de dagelijkse dingen kijken. Het maakt mij milder in de benadering en door de energie die het brengt is er ruimte voor creativiteit. Hierdoor doe ik steeds vaker de dingen die ik het liefst doe, in balans.

Graag ontmoet ik jou tijdens de meditatiemomenten om onze ervaringen te delen en samen hierin te groeien.

Met een groet van Riemer, tot ziens