Reviews

Wil je iets over onze school delen, voel je vrij om hier een review te schrijven:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aerial yogaschool Lelystad
Average rating:  
 3 reviews
by Ester on Aerial yogaschool Lelystad
Restorative

Ik volg al een hele tijd de restorative yoga lessen, ze geven mij rust en ik voel me in balans. Ik probeer elke week de les te kunnen volgen, en mis het in mijn innerlijke balans als ik niet kan komen. De hangmatten helpen mee om de oefeningen goed te kunnen uitvoeren, ieder op zijn eigen niveau. Het einde van de les is ook heerlijk, even een moment om helemaal tot rust te komen in lichaam en geest. Ik kan de lessen niet meer missen, en horen in mijn leven. Je krijgt les van professionele geschoolde mensen die weten waar het over gaat, en als je beperkingen hebt kunnen ze je hier erg goed mee begeleiden.

by Angelique on Aerial yogaschool Lelystad

Ik volg met veel plezier de aerial restorative yoga, ik probeer er geen een te missen omdat deze lessen mij meer in balans brengen. De rust die ik ervaar in de week na deze les is heerlijk. De lessen zelf zijn relaxed en ik voel me er thuis. Als je een oefening niet kan doen vanwege beperkingen is er vaak een alternatief, je kan zelf bepalen wat voor jou werkt, prettig. Vooral de ontspanning met als extra touch de kleine gezichtmassage vind ik geweldig.

by Anita on Aerial yogaschool Lelystad

Met veel plezier volg ik de verschillende yoga lessen die onder deskundige, enthousiaste, bevlogen leiding worden gegeven. De lessen worden in kleine groepen gegeven zodat er veel persoonlijke aandacht is.
En zo fijn dat je binnen je eigen mogelijkheden de lessen kan kiezen en volgen zodat er voor iedereen wel een niveau bij zit om yoga te volgen. Wat een fijne aanwinst voor Lelystad!!