Sound of silence

Meditatieve ontspanning

Stilte vind je terug in iedere yogales. Riemer en ik hebben ervoor gekozen om ongeveer ééns in de maand, op zondagochtend, een extra moment voor ‘jezelf’ aan te bieden. In het rooster kun je zien op welke zondagen dat zal zijn.


‘Het omarmen van rust kan er voor zorgen dat er ruimte komt voor mogelijk iets anders. Bijvoorbeeld het ontstaan van diepere ontspanning, ruimte, tevredenheid en inspiratie.’


In deze les staan ontdekking en persoonlijke ontwikkeling centraal. Naast ontspanning is er in deze tijd afwisselend ruimte voor een geleide meditatie, muziek, delen van persoonlijke ervaringen, kennisoverdracht of een combinatie hiervan. Hierbij ben je vrij om je plek in de ruimte te vinden, te zitten of te liggen op een manier welke je als prettig ervaart. Hiervoor zijn er kussens, matjes, dekens en eventueel een muur om tegenaan te zitten.
We behandelen technieken zoals ademhaling, concentratie, contemplatie en aandacht. Het is er op gericht om een breder, dieper of ander bewustzijnsniveau te ervaren. The sound of silence is uiteindelijk een persoonlijke ervaring en een onderdeel van het yogapad. Ontdek het hier!


Deze meditatieve ontspanningsles wordt gegeven door Riemer Hiemstra.

Bijdrage: tussen de 3 en 5 euro is fijn, dit kan contant in het bakje.